Korisni linkovi

Kako se može platiti?

Plaćanje možete izvršiti bilo kojoj banci, pošti u Srbiji u RSD (dinarima), iz inostranstva u EUR (eurima) ili putem PayPal-a možete platiti gde god da se nalazite na planeti.

Šta je BOA?

BOA (bloger online asistent) - je zvanični asistent BLOGER FEST-a programirana da odgovori što je pre moguće na sva pitanja i pruži podršku. Ona je aktivna 24/7 i  možete je pitati bilo šta!

Kako se Ulogovati / Login?

Login / Uloguj se

Ukoliko ste već Bloger FEST član i posedujete BF karticu, možete se jedostavno ulogovati na linku "MOJ NALOG". U polje ID članska karta *(username, email) unesite vašu Email adresu. Password je onaj koji ste postavili prilikom učlanjenja (u slučaju da vam treba novi ili ste zaboravili javite nam i mi ćemo promeniti).

Moj nalog / status članstva

Ovde možete pogledati sve vaše kurseve, dostignuća, sertifikate, i status vašeg članstva.

Kako proveriti da li je kartica aktivna?

Ispod su prikazana 3 načina da znate da li je vaše članstvo aktivno.

Kako izgleda kada je članstvo AKTIVNO ?

Kako promeniti password?

Po default-u dobili ste neki password koji treba promeniti, to možete učiti tako što ćete otići u "Moj nalog" > "Izmeni nalog" > "Promeni password" (pratite korake na slici ispod).

Kako su učlaniti?

Pratite uputstvo ispod ili nas u svakom trenutku možete pitati za pomoć na email info@blogerfest.com, putem forme za podršku na naslovnoj strani ili kroz online chat podršku.

Nakon što odaberete članstvo (u ovom primeru izabrali smo EXCLUSIVE). Jednostavo klikom na dugme "Postani član" kao što je prikazano na slici iznad i otvoriće vam se polje za unos podataka.

Ukoliko ste već Bloger FEST član i posedujete BF karticu, možete se jedostavno ulogovati na linku "Kliknite ovde za login" kao što je prikazano na slici ispod ili ukoliko niste član jednostavno popunite formu ispod vašim podacima.

U polje ID * - ovde možete upisati bilo koji broj (primer vaš datum rođenja: 02051980) jer se taj broj posle menja automatski u sistemu jedinstvenim ID brojem vaše BF kartice koja će stići na adresu koju ste naveli prilikom učlanjenja, nakon što popunite sva polja kliknite na dugme "Kupi sada" i na email će vam stići upustvo. Svi vaši podaci su zaštićeni i poverljivi.

Šta je Premium nivo?
 • Online podrška 24/7
 • Web dizajn (osnovno)
 • Marketing saveti
 • Edukacije (premium nivo)

Edukacije (kako implementirati i optimizovati Google AdWords oglase, oglašavanje na društvenim mrežama Facebook i Instagram, fotografija-propozicija slike, WordPress, Blogger, photoshop i još mnogo drugih).

Online podrška (odnosi se na specifičnu podršku 1na1 sa licem zaduženo za oblast podrške na primer: programer, marketing strateg itd. koje će detaljno umesto vas rešiti i/ili objasniti korak po korak – nalik edukaciji i stoji vam na raspolaganju 24/7, dok je osnovna podrška uvek besplatna za sve blogere/instablogere bez obrzira da li su član ili ne i ona obuhvata sve oblasti i savete na principu “uradi sam”).

Šta je Exclusive nivo?
 • Online podrška 24/7
 • Lektorisanje tekstova
 • Web dizajn
 • Grafički dizajn
 • SEO optimizacija
 • Prebacivanje bloga na  domen
 • Marketing saveti i strategija
 • Edukacije (exclusive nivo)

Edukacije (kako implementirati i optimizovati Google AdWords oglase, oglašavanje na društvenim mrežama Facebook i Instagram, fotografija-propozicija slike, photoshop i još mnogo drugih).

Online podrška (odnosi se na specifičnu podršku 1na1 sa licem zaduženo za oblast podrške na primer: programer, marketing strateg itd. koje će detaljno umesto vas rešiti i/ili objasniti korak po korak – nalik edukaciji i stoji vam na raspolaganju 24/7, dok je osnovna podrška uvek besplatna za sve blogere/instablogere bez obrzira da li su član ili ne i ona obuhvata sve oblasti i savete na principu “uradi sam”).

BF kartica mi nije stigla na adresu!?

Ukoliko ste poručili BF karticu i platili članarinu, medjutim BF kartica još uvek nije stigla na vašu adresu (tj. adresu koju ste naveli prilikom učlanjenja). Možete nam se obratiti na email: info@blogerfest.com ili nas kontaktirajte putem online-chat dugmeta. Nakon brze provere dobićete odgovor.

Članska karta se šalje poštom pa je nekad zavisno od teritorija Srbija, BIH, Hrvatska, R.Srpska, Crna Gora potrebno više vremena da poštar dostavi na adresu tj ostavi u vaše poštansko sanduče.

Kako aktivirati BF karticu?

Ukoliko imate BLOGER FEST člansku kartu (PREMIUM ili EXCLUSIVE) ali još uvek nije aktivna ili ste zaboravili Vaše log-in podatke, možete jednostavno popuniti formu na linku moj.blogerfest.com/podrska  i nakon kratke provere informacija na email koji ste uneli poslaćemo informaciju o potvrdi aktivacije kao i vaše login podatke.

Kako pronaći PROMO kod?

PROMO kod (kupon kod) možete pronaći na društvenim mrežama ili vam promo kod može stići na email kroz newsletter, zato se prijavite na blogerfest.com i budite u toku!

P.S. "Promo kod šaljemo i kroz facebook messenger, dovoljno je samo da nam se javiš u Facebook INBOX  "

Oficijalna Facebook stranica: facebook.com/blogerfest

Kako iskoristiti PROMO kod?

Ukoliko već imate PROMO kod možete ga iskoristiti prilikom učlanjivanja tako što ćete na linku "Kliknite ovde da dodate kupon kod" jednostavno uneti KOD i on će se automatski obračunati.