O nama

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života. Posvećeni mladi ljudi, entuzijasti i kreativci – Bloger FEST je manifestacija, organizacija, ali i tim koji će prihvatiti sve mlade umetnike koji bi da svoj dar podele sa ostatkom kreativnog sveta na Balkanu i šire.

O nama

Bloger FEST je zvanično registrovano neprofitabilno udruženje, posvećeno svim ljubiteljima pisane reči i predstavlja direktan susret blogera i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih članaka u protekloj sezoni. Koje po statutu za cilj  ima okupljanje, ažuriranje baze aktuelnih blogera, davanje stručne pomoći i saveta, promovisanje bloga kao savremenog internet sadržaja i obeležavanje nedelje posvećene svim blogerima u vidu manifestacija.

Regionalnog je karaktera te spaja ljude sa prostora Balkana, a trenutno jedno od retkih mesta gde se mladima prikazuje da nacionalnost i vera ne treba da sprečavaju ljude da rade zajedno stvari koje vole, kroz druženje i zabavu upoznajte ljude širom Balkana koji dele isti entuzijazam i strast prema blogu kao i Vi. Upravo zato je nastao Bloger FEST.

Bloger FEST takođe ima za cilj da sve manje i više iskusne blogere/instablogere kao i one koji žele da se ovim poslom bave u budućnosti, edukuje kako bi što pre ostvarili svoj cilj i nastave da rade posao koji vole.

Oficijalna web stranica

Oficijalni web sajt je www.blogerfest.com

Pravila i uslovi

Pravila i uslove korišćenja možete u potpunosti pročitati na linku https://www.blogerfest.com/pravila-udruzenja-bloger-fest/

Pišite nam

Za sva dodatna pitanja ili podršku pišite nam na email: info@blogerfest.com